Mina Böcker

Start Innehåll
 

 Kundens Röst
Bokhandlare
Mitt Magiska Liv, I
Mitt Magiska Liv, II
Mitt Magiska Liv, III
Mitt Magiska Liv, IV
Mitt Magiska Liv, V
Trädgårdsbok
Tarot - bok
Tarot - häfte

 

MINA BÖCKER

 

bullet Bokserien Mitt Magiska Liv ger Dig en introduktion till den Magiska Världen, där varje enskilt Redskaps magiska egenskaper finns med, men även hälso- och skönhetstips, samt hänvisningar till de olika Ceremonierna, Ritualerna och Besvärjelserna som Redskapet ingår i.
Det finns säkert oändliga synpunkter på hur Magins Redskap kan eller ska användas, men det finns ju som bekant lika många varianter som utövare, och det jag har skrivit om är
mina upplevelser, och min sanning...
 

 

bullet Den separata boken Min Magiska Trädgård knyter an till Magins energier som genomströmmar alla växter, och de områden jag har tagit upp här är Örter, Blommor, Kryddor, Träd, Buskar och övriga Växter, samt Frukter och Bär.
 

 

bullet Min tolkning av A. E. Waite / P. Colman Smiths Tarot-lek är en Tarot-bok som beskriver just mina tolkningar till den leken, och skillnaden mellan den och den berömda Raider/Waite-leken är endast färgnyanserna på korten, således kan Du egentligen använda vilken Tarot-lek Du vill, eftersom grundbetydelsen är densamma för korten, oavsett Tarot-lek.


 

070-710 06 77
Kerstin Liljemark
utbildningscentrum@zorna.se


 

Skicka e-post till forlaget@zorna.se med frågor eller kommentarer om den här webbplatsen.
Copyright © 2008 Zornas UtbildningsCentrum
Senast ändrad: 04 november 2008