Z U C - historik

Start Innehåll
 

 

 

MITT LIV SOM VÖLVA, OCH GRUNDANDET AV Z U C

 

bullet En Völva är en shaman, trollkvinna, örtagumma och sierska i en och samma person, och är omskriven bland annat i fornnordiska och isländska sagor.
Oftast var hon hövdingens kvinna, men kunde också leva ensam, och det var till henne man gick för att få råd och hjälp, både beträffande sjukdomar och kärlek, men även männen lyssnade på henne eftersom hon både kunde förutsäga om och när jakten skulle bli lyckad, och för att hon bar huvudansvaret för byns säkerhet.

 
bullet Det är den kraft som genomströmmar alla växter, stenar, kristaller och mineraler som finns i vår natur som jag använder mig av i mina Ceremonier, Ritualer och Besvärjelser - inte andra människors energier!
 
bullet Jag började använda mig av Vit Magi sommaren -93, och Tarot-korten 1997.
År 2000 fördjupade jag mina Tarot-kunskaper genom att gå en 1-årig utbildning för Marie-Louise Cronstedt, och s
edan dess har jag kontinuerligt använt Tarot-korten för att vägleda och hjälpa andra, medan jag använder Magin
endast till mig själv för att kunna hantera olika situationer som uppkommer i livet
.
 
bullet

Mina kunskaper inom Tarot och Vit Magi har även tagits upp i massmedia – jag har medverkat i olika radioprogram vid ett flertal tillfällen, och även framträtt i TV 4+ trädgårdsserie ”Koloniområdet Iris”, i vilket jag berättade om Rosornas färger och betydelse inom kärleken.
 

bullet

Vartefter mitt intresse och mina kunskaper om Magi och Tarot-kortens innebörd har växt, har jag dels förankrat dessa kunskaper i mina böcker, men också upplevt känslan av att vilja dela med mig, och det var den känslan som drev mig till att starta Zornas Utbildnings Centrum, och kontinuerligt utbilda människor i både Magikunskap och Tarot-kännedom.
 


 

070-710 06 77
Kerstin Liljemark
utbildningscentrum@zorna.se

 

Skicka e-post till forlaget@zorna.se med frågor eller kommentarer om den här webbplatsen.
Copyright © 2008 Zornas UtbildningsCentrum
Senast ändrad: 04 november 2008